Bienvenue / Welkom


Choisissez votre langue / Kies uw taal
Grand jeu concours

Tentez de gagner 1 an de ménage à domicile pour les 50 ans de Carolin !

credits

Conception et réalisation

chewingcomisobar

Wettelijke bepalingen

BOLTON BELGIUM S.A
Direction marketing
Av. Excelsiorlaan 27 Bte/Bus 3
1930 Zaventem
Tel: +32 (0)2 725 98 80 / Fax : +32 (0)2 725 90 83

Nieuwsbrief

Schrijf u in voor onze driemaandelijkse nieuwsbrief
en blijf op de hoogte van al het Carolin-nieuws (innovaties, tips, promoties, wedstrijden ...)

*Verplichte velden

 

Venez découvrir prochainement toutes nos astuces bricolage et décoration ainsi que nos conseils nettoyage malin.

 

Venez prochainement partager vos secrets et profiter de tous les avantages de ma-maison-carolin.fr (promotions, jeux concours, conseils et astuces...).

Contacteer ons

Een vraag? De consumentendienst van Carolin is er om u te helpen.

Aanspreking :

*Verplichte velden

Le saviez-vous ?

 

Vous pouvez consulter directement les Fiches de Donné;es de Sécurité sur chacun des produits Carolin dans la rubrique «  Tous nos produits ».

Le saviez-vous ?

 

Vous pouvez trouver en quelques clics le magasin le plus proche de chez vous qui distribue les produits Carolin grâce à notre module « Waar vindt u onze producten? ».

Une demande liée à
l'utilisation d'un produit Carolin ?

 

Merci de nous indiquer la date de fabrication du produit figurant au dos de l'emballage afin de pouvoir vous apporter rapidement la réponse la plus appropriée.

plan du site

 

Déposez votre astuce perso !

Sélectionnez le thème de votre astuce :

Tentez de gagner 1 an de ménage à domicile pour les 50 ans de Carolin !

Participez vite à notre grand tirage au sort
pour gagner 1 an de ménage à domicile
(soit 96 heures) !

Je participe ?

Grand jeu concours

Pour participer au tirage au sort,
connectez-vous à « Mon espace Carolin »

Je ne suis pas
encore inscrit à
« Mon espace Carolin »

Grand jeu concours

Votre participation à notre grand tirage
au sort à bien été enregistrée.


Le tirage au sort aura lieu le 11 janvier 2013 au plus tard.

Le grand gagnant de notre GRAND JEU CAROLIN
sera informé par email avant le 15 janvier 2013.

Retrouvez aussi nos promotions exceptionnelles sur www.carolin50ans.com

Identifiez-vous pour déposer votre conseil

Mon espace Carolin

Carolin goed voor mij?

Carolin heeft respect voor het huis, niet voor vuil.

Tips en weetjes
Carolin / Tips en weetjes / Decotips / ANDERE / DECORATIEVE STIPPEN SCHILDEREN

DECORATIEVE STIPPEN SCHILDEREN

1

Belangrijke vragen

De grootte van de stippen?

Dat er verschillende groottes van stippen zijn, had u zelf ook al kunnen bedenken. Wat wel interessant is om te weten, is dat hoe groter de stippen zijn, hoe kinderlijker ze worden en hoe speelser uw decoratie wordt. Kleine stippen geven de kamer daarentegen een meer retro, chique en ordelijke aanblik. Stem de grootte van uw motief dus af op de kamer die u wilt inrichten.

Wat hebt u nodig?

- verschillende kleuren verf (glasverf voor vaatwerk)
- een borstel of verfrol
- een pot vernis
- klevers

 


2

Gouden tips

Bloembak, lampenkap, gieter, vuilnisbak, een fries in een slaapkamer, een hele muur of zelfs uw vaatwerk: met stippen kunt u alle kanten uit! Dit motief geeft uw interieur een originele toets. Maar zoals dat met decoratie altijd het geval is, geldt ook hier: overdrijf niet en beperk u tot slechts enkele elementen.
Het stippenmotief wordt gemaakt met twee kleuren: die van de stip en die rond de stip. We raden u aan om twee kleuren van dezelfde schakering, maar met een andere intensiteit te kiezen (bijvoorbeeld: zand en goud voor een woonkamer of inkomhal) en niet voor radicaal verschillende kleuren die de ogen geweld aandoen.

U maakt dit motief in twee stappen: 

1. De eerste kleur
Breng als eerste de gekozen kleur van de stip op het oppervlak aan en wacht tot de verf volledig droog is.
Het moeilijke aan stippen is dat ze heel regelmatig moeten zijn. Naast elkaar vallen de verschillen sneller op en kunnen de stippen er slordig en amateuristisch uitzien. En dat kan zeker niet de bedoeling zijn! Het is hier dat de klevers een belangrijke rol gaan spelen.
Kleef ze ofwel in groepjes van vijf en op gelijke afstand van elkaar, ofwel willekeurig als ze klein zijn (opgelet: het resultaat zal altijd een verrassing zijn!). Druk de randen van de klevers goed aan. U wilt vast niet dat ze loskomen (al is het maar een beetje) zodat er verf onder kan kruipen, want dan krijgt u heel onregelmatige stippen.

2. De tweede kleur
Als u alle klevers hebt bevestigd, neemt u er de tweede kleur bij en schildert u het hele oppervlak opnieuw. Ga daarbij over de klevers heen. De eerste kleur mag niet meer te zien zijn. Breng zo nodig meerdere lagen aan en laat 24 u drogen.
En nu komt het leukste: de klevers weghalen! Ga heel voorzichtig te werk om aan de randen geen stukjes verf los te rukken. Als u toch een foutje ziet, kunt u dat voorzichtig bijwerken met een penseel.
Als u de originele kleur van uw voorwerp wilt behouden en er stippen op wilt schilderen, brengt u de klevers aan zonder eerst een kleurlaag aan te brengen. Ga met een potlood (waar u later de lijnen van kunt uitgommen) rond de aangebrachte klevers. Trek ze er weer af en kleur de binnenkant in met een fijn penseel. Op deze manier kunt u gemakkelijk stippen in verschillende kleuren maken. Om mooie stippen te maken, raden we u aan om eerst de omtrek van de stip met uw penseel te tekenen en vervolgens de binnenkant op te vullen. Opgelet: gebruik glasverf als u vaatwerk wilt personaliseren.
Aarzel niet om uw vlak, afhankelijk van de aard ervan, op het eind te vernissen om beschadiging aan de stippen te voorkomen.
Voor nog meer stippen kunt u ze combineren met textiel met een stippenmotief (kussens, huislinnen, gordijnen, tapijten). We raden u evenwel af dat zelf te doen, ook al gebruikt u speciale verf. De vezels van stoffen nemen de verf anders op en maken dat de stippen vlekkerig worden. Enkel professionele prints geven een mooi resultaat op textiel.

Nog een tip
U wilt heel graag stippen, maar ziet dat schilderen echt niet zitten? U droomt van een heel originele decoratie maar hebt schrik dat u er snel genoeg van zult krijgen? Wanhoop niet, want er bestaat een oplossing: stickers!
Stickers zijn al enkele seizoenen erg trendy en vormen een heel slimme decoratie. U moet uw meubels niet meer afdekken om ze te beschermen en er is geen risico dat uw huisbaas eist dat u alles weer in zijn oude staat herstelt, want de sticker laat zich heel gemakkelijk kleven en weer weghalen! De stickers bestaan in alle vormen, kleuren en prijzen en transformeren uw interieur in een oogwenk.
Waar u ze vindt? Op het internet, in interieurwinkeltjes of supermarkten ... Kortom, overal! Waar wacht u nog op?


Terug naar de lijst
 
Moeite
 FAITES LE POIS EN DÉCO !

Carolin Multi-Oppervlakken met Natuurlijke Zeep spuitbus

Carolin Multi-Oppervlakken met Natuurlijke Zeep is uw ideale bondgenoot als u uw hele huis grondig wilt schoonmaken, ontvetten en opblinken. Bovendien garandeert zijn recept verrijkt met 100% plantaardige zeep een optimaal respect voor uw oppervlakken.


et vous ?
Utilisez-vous les produits Carolin ?
Sous quelle forme ?À quelle fréquence ?
Vous devez répondre à toutes les questions.
Votre e-mail n'est pas valide.
Merci de votre participation Résultat de l'enquête express
Utilisez-vous les produits Carolin ? Oui 0% Non 0%
Sous quelle forme ?
En bidon 0%
En pistolet 0%
En lingette 0%
À quelle fréquence ?
Plusieurs fois par semaine 0%
1 à 2 fois par semaine 0%
3 à 4 fois par mois 0%
Moins d'une fois par mois 0%